06/06/2023 06/06/2023 Στην Μεγαλόπολη μετέβη ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος στις 2 Ιουνίου 2023, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την μνήμη του Αγίου Νικηφόρου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, προκειμένου να ευχηθεί στον άγοντα τα ονομαστήριά του Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Νικηφόρο. Ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος συνδέεται με πνευματικούς δεσμούς με τον Σεβασμώτατο κ. Νικηφόρο από...
06 Ιουνίου, 2023 - 15:22
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2023 - 15:37

Ο Κορίνθου Διονύσιος επισκέφθηκε τον εορτάζοντα Μητροπολίτη Γόρτυνος Νικηφόρο και επιθεώρησε τις εργασίες Γηροκομείου

Διαδώστε:
Ο Κορίνθου Διονύσιος επισκέφθηκε τον εορτάζοντα Μητροπολίτη Γόρτυνος Νικηφόρο και επιθεώρησε τις εργασίες Γηροκομείου

Στην Μεγαλόπολη μετέβη ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος στις 2 Ιουνίου 2023, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την μνήμη του Αγίου Νικηφόρου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, προκειμένου να ευχηθεί στον άγοντα τα ονομαστήριά του Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Νικηφόρο.

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος συνδέεται με πνευματικούς δεσμούς με τον Σεβασμώτατο κ. Νικηφόρο από τους χρόνους που υπηρετούσε στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος.

Παράλληλα, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως και της παραμονής του Ψυχοσάββατου της Αγίας Πεντηκοστής τέλεσε νεκρώσιμο Τρισάγιο επί του τάφου του μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Ιερεμίου.

Την επομένη το πρωί του Σαββάτου, 3 Ιουνίου 2023 ο Μητροπολίτης Κορίνθου επισκέφθηκε το υπό ανακαίνιση Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης «ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ», ώστε να επιθεωρήσει τις εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων και να λάβει γνώση για την εξέλιξη των έργων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων