12/06/2019 12/06/2019 Την Τίμια Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου, η οποία από αιώνες είναι αποθησαυρισμένη στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, θα υποδεχτεί η πόλη της Κορίνθου. Την Τρίτη 25 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ., η Αγία Ζώνη θα μεταφερθεί στην πόλη της Κορίνθου όπου θα τεθεί προς προσκύνηση στο πλαίσιο των εορτασμών για τη μνήμη του αγίου αποστόλου Παύλου,...
12 Ιουνίου, 2019 - 21:06
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2019 - 21:11

Ο Μητρ. Κορίνθου μιλάει για την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Κορίνθου μιλάει για την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου

Την Τίμια Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου, η οποία από αιώνες είναι αποθησαυρισμένη στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, θα υποδεχτεί η πόλη της Κορίνθου.

Την Τρίτη 25 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ., η Αγία Ζώνη θα μεταφερθεί στην πόλη της Κορίνθου όπου θα τεθεί προς προσκύνηση στο πλαίσιο των εορτασμών για τη μνήμη του αγίου αποστόλου Παύλου, του και ιδρυτού της τοπικής Εκκλησίας της Κορίνθου, και της Εκκλησίας της Ελλάδος. Στη πόλη της Κορίνθου θα παραμείνει η Αγία Ζώνη έως την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019.

Παρακολουθήστε το βίντεο με τον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο να μιλαέι στο Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ για την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων