26/09/2019 26/09/2019 Στις 3 Οκτωβρίου 2019 ημέρα μνήμης του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος άγει τα ονομαστήριά του. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση τη Ιεράς Μητροπόλεως: Κατά την καθιερωμένη από ετών τάξη ο Σεβ. Μητροπολίτης μας θα εορτάσει τα ονομαστήριά του με Ιερά Αγρυπνία, που θα τελεσθεί την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 και από...
26 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:54
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2019 - 13:38

Ο Μητρ.Κορίνθου θα εορτάσει τα ονομαστήρια του με Ιερά Αγρυπνία

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Κορίνθου θα εορτάσει τα ονομαστήρια του με Ιερά Αγρυπνία

Στις 3 Οκτωβρίου 2019 ημέρα μνήμης του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος άγει τα ονομαστήριά του.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση τη Ιεράς Μητροπόλεως:

Κατά την καθιερωμένη από ετών τάξη ο Σεβ. Μητροπολίτης μας θα εορτάσει τα ονομαστήριά του με Ιερά Αγρυπνία, που θα τελεσθεί την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 και από ώρα 21:00 στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, χωρίς περαιτέρω κοσμικές εκδηλώσεις και χωρίς επισκέψεις στο Επισκοπείο. Κατά την διάρκεια της Ι. Αγρυπνίας θα τελεσθεί και το Ετήσιο Μνημόσυνο της μακαριστής μητρός του Ασπασίας.

Όσοι επιθυμείτε να συμπροσευχηθείτε υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της αοιδίμου μητρός του αλλά και υπέρ υγείας και μακροημερεύσεως του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, ο οποίος θυσιαστικά αναλώνεται υπέρ της δόξης του Τρισαγίου Θεού και υπέρ της πνευματικής οικοδομής του θεόθεν εμπεπιστευμένου Ποιμνίου του, καλείστε να παρευρεθείτε. Στην Ι. Αγρυπνία θα τεθούν προς προσκύνηση και αγιασμό των παρισταμένων τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων