05/11/2020 05/11/2020 Φιλική επίσκεψη πραγματοποίησε χθες Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020, ο εκ του Πατριαρχείου Αντιοχείας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαδίας κ. Βασίλειος, συνοδευόμενος από τους π. Αθανάσιο Τσαούση εκ του Ι. Μετοχίου Αναλήψεως Βύρωνα και τον π. Σεραφείμ Σιμονοπετρίτη, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με το Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο. Σε θερμό κλίμα...
05 Νοεμβρίου, 2020 - 15:29
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2020 - 14:18

Ο Μητροπολίτης Αρκαδίας Βασίλειος στον Μητροπολίτη Κορίνθου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαδίας Βασίλειος στον Μητροπολίτη Κορίνθου

Φιλική επίσκεψη πραγματοποίησε χθες Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020, ο εκ του Πατριαρχείου Αντιοχείας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαδίας κ. Βασίλειος, συνοδευόμενος από τους π. Αθανάσιο Τσαούση εκ του Ι. Μετοχίου Αναλήψεως Βύρωνα και τον π. Σεραφείμ Σιμονοπετρίτη, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με το Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο.

Σε θερμό κλίμα ο Σεβ. Μητροπολίτης και ο άγιος Αρκαδίας συζήτησαν θέματα που άπτονται της σύγχρονης εκκλησιαστικής και κοινωνικής επικαιρότητας, ενώ στην συνέχεια επισκέφτηκαν και προσκύνησαν στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος.

Ο Μητροπολίτης κ. Βασίλειος, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αρκαδίας για την ευγενική επίσκεψη του, αντάλλαξε μαζί του συμβολικά δώρα και του ευχήθηκε ο Θεός να τον ενδυναμώνει στα δύσκολα καθήκοντά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων