05/05/2023 05/05/2023 Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023, τα Εγκαίνια του νέου Περιφερειακού Πολυδύναμου Ιατρείου στους Καλλιάνους Κορινθίας. Την τελετή των Εγκαινίων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, πλαισιούμενος από τους συνοδούς του Κληρικούς και από Ιερείς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Στυμφαλίας. Στην τελετή παρέστησαν ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστος Δήμας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ....
05 Μαΐου, 2023 - 15:10
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2023 - 14:38

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου εγκαινίασε το Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο στους Καλλιάνους

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κορίνθου εγκαινίασε το Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο στους Καλλιάνους

Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023, τα Εγκαίνια του νέου Περιφερειακού Πολυδύναμου Ιατρείου στους Καλλιάνους Κορινθίας. Την τελετή των Εγκαινίων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, πλαισιούμενος από τους συνοδούς του Κληρικούς και από Ιερείς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Στυμφαλίας.

Στην τελετή παρέστησαν ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστος Δήμας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας κ. Χαρίλαος Βυτινιώτης, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ. Αναστάσιος Γκιολής και κ. Γεώργιος Οικονόμου, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Αθηνά Κόρκα, ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπυρίδων Σταματόπουλος, ο Διοικητής της 6ης Υ.Π.Ε. κ. Γιάννης Καρβέλης, ο πρ. Δήμαρχος Στυμφαλίας κ. Κων/νος Λέγγας, καθώς και Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι Φορέων, Συλλόγων κ.ά..

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Διονύσιος, στην σύντομη προσφώνησή του, ευχήθηκε ο νέος αυτός υγειονομικός χώρος να είναι καλορίζικος, να λειτουργήσει κατά το δυνατόν αρτιότερα και να είναι συνεχώς επεκτεινόμενος και ανανεωμένος, ώστε να πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και να καλύπτει τις μεγάλες ανάγκες νοσηλείας και ιατρικής περίθαλψης των ανθρώπων της περιοχής και των πολλών επισκεπτών. Ακολούθως, εξέφρασε την ιδιαιτέρα χαρά του, που τέλεσε τα Εγκαίνια αυτού του Ιατρείου, για το οποίο μερίμνησε η Ιερά Μητρόπολη, συνεισφέροντας στην αξιέπαινη αυτή προσπάθεια, να διαθέσει ψηφιακό έγχρωμο υπερηχοτομογράφο τελευταίας τεχνολογίας, καρδιογράφο, απινιδωτή και επιπλέον απαραίτητο εξοπλισμό.

Ολοκληρώνοντας, ευχαρίστησε όλους, όσοι εργάστηκαν, γι᾿ αυτόν τον «Ηράκλειο Άθλο» και τον παρέδωσαν προς χρήσιν στους κατοίκους της περιοχής, όπως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παν. Νίκας, ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπ. Σταματόπουλος, ο πρ. Δήμαρχος Στυμφαλίας κ. Κων. Λέγγας, ο οποίος συνεχίζει να δείχνει την αγάπη του για τον τόπο του και τους ανθρώπους από όποια θέση και αν κατέχει και πολλοί άλλοι επώνυμοι και ανώνυμοι παράγοντες και δωρητές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων