09/11/2020 09/11/2020 Τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλειο Νανόπουλο επισκέφτηκε τη Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020, στο Δημαρχείο της πόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον ίδιο και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Παιδείας κ. Ευάγγελο Παπαΐωάννου για την από κοινού αντιμετώπισητης πολυεπίπεδης κρίσεως που προέκυψε από την «καραντίνα». Επιπρόσθετα, κατά την διάρκεια...
09 Νοεμβρίου, 2020 - 16:44
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2020 - 16:54

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Κορινθίων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κορίνθου επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Κορινθίων

Τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλειο Νανόπουλο επισκέφτηκε τη Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020, στο Δημαρχείο της πόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον ίδιο και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Παιδείας κ. Ευάγγελο Παπαΐωάννου για την από κοινού αντιμετώπισητης πολυεπίπεδης κρίσεως που προέκυψε από την «καραντίνα». Επιπρόσθετα, κατά την διάρκεια της επισκέψεως αντάλλαξαν απόψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά ζητήματα, ευελπιστώντας στην όσο το δυνατόν ανακούφιση των εχόντων την ανάγκη Κορινθίων.

Ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε τον σεπτό Ποιμενάρχη για την επίσκεψή του και για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαν.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων