14/04/2023 14/04/2023 Ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος συναντήθηκε με τους Ιερείς, τους εθελοντές και τις εθελόντριες της «Θεοπροσφοράς» για τις καθιερωμένες ευχές του, εν όψει της εορτής του Πάσχα, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με κάποιους από τους εξυπηρετούμενους. Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε, την Μεγάλη Τετάρτη, από τον υπεύθυνο Αρχιμ. π. Αρκάδιο Ραζνύότι για την εφετινή εορτή του Πάσχα...
14 Απριλίου, 2023 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2023 - 17:48

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου επισκέφθηκε τους εθελοντές της «Θεοπροσφοράς»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κορίνθου επισκέφθηκε τους εθελοντές της «Θεοπροσφοράς»

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος συναντήθηκε με τους Ιερείς, τους εθελοντές και τις εθελόντριες της «Θεοπροσφοράς» για τις καθιερωμένες ευχές του, εν όψει της εορτής του Πάσχα, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με κάποιους από τους εξυπηρετούμενους.

Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε, την Μεγάλη Τετάρτη, από τον υπεύθυνο Αρχιμ. π. Αρκάδιο Ραζνύότι για την εφετινή εορτή του Πάσχα μοιράσθηκαν αξιοκρατικά 2.200 κιλά κρέατος και 8.000 κιλά τροφίμων μακράς διάρκειας στην προσπάθεια να εξαλειφθούν τα προβλήματα σίτισης των εχόντων ανάγκη.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας όλους τους εθελοντές, τις εθελόντριες και τους Ιερείς για την φιλόθεη προσφορά τους, καθώς όλοι μαζί, από την ίδρυση της «Θεοπροσφοράς», στηρίζουν τον αναξιοπαθούντα άνθρωπο αγόγγυστα και με ευλάβεια. Εξέφρασε δε την υπέρτατη χαρά του που η Τοπική μας Εκκλησία, κατά τον Απόστολο Παύλο, έχει την πρωτοκαθεδρία στην αγάπη και αποτελεί μιμητικό παράδειγμα.

Ο Ποιμενάρχης ολοκλήρωσε την επίσκεψή του ευχόμενος «Καλή Ανάσταση» και δίδοντας στον καθένα ξεχωριστά από ένα καλάθι με ευλογίες ως δείγμα σεβασμού και αγάπης προς το έργο τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων