11/08/2021 11/08/2021 Στην Χαλκίδα βρέθηκε την Δευτέρα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, προκειμένου να ενημερωθεί για τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν και συνεχίζουν να πλήττουν την Β. Εύβοια. Ο σεπτός Ποιμενάρχης έτυχε θερμής υποδοχής από τον επιχώριο Μητροπολίτη και εξεδήλωσε την αμέριστη ηθική αλλά...
11 Αυγούστου, 2021 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2021 - 22:47

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου στη Χαλκίδα για τις φωτιές

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κορίνθου στη Χαλκίδα για τις φωτιές

Στην Χαλκίδα βρέθηκε την Δευτέρα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, προκειμένου να ενημερωθεί για τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν και συνεχίζουν να πλήττουν την Β. Εύβοια.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης έτυχε θερμής υποδοχής από τον επιχώριο Μητροπολίτη και εξεδήλωσε την αμέριστη ηθική αλλά και υλική συμπαράσταση εκ μέρους της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου στον ίδιο και το αγαπητό Ποίμνιό του το οποίο δοκιμάζεται σκληρά.

Ο άγιος Χαλκίδος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη και τον παρεκάλεσε να μεταβιβάσει στο πλήρωμα της εν Κορίνθω Εκκλησίας τις θερμές ευχαριστίες του, την αγάπη και τις ευλογίες του για την συμπαράσταση και την συμμετοχή του στην δοκιμασία τους.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων