21/03/2023 21/03/2023 Στην τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Μηχανικού, στο Λουτράκι, παρευρέθη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, χτες Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023, όπου και τέλεσε την Ακολουθία «Δι’ αλλαγήν Διοικήσεως», πλαισιούμενος από τους συνοδούς του Κληρικούς και τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Νήφωνα Αλεξίου, τ. Διευθυντή Θρησκευτικού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης. Η τελετή πραγματοποιήθηκε ενώπιον του...
21 Μαρτίου, 2023 - 15:52
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2023 - 15:06

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου στην αλλαγή Διοίκησης στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κορίνθου στην αλλαγή Διοίκησης στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου

Στην τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Μηχανικού, στο Λουτράκι, παρευρέθη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, χτες Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023, όπου και τέλεσε την Ακολουθία «Δι’ αλλαγήν Διοικήσεως», πλαισιούμενος από τους συνοδούς του Κληρικούς και τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Νήφωνα Αλεξίου, τ. Διευθυντή Θρησκευτικού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε ενώπιον του Υπαρχηγού του ΓΕΣ Αντιστράτηγου κ. Ανδρέα Κορωνάκη και του Διευθυντού του Όπλου του Μηχανικού Ταξιάρχου κ. Ευθυμίου Γιαννακάκη, ενώ παρευρέθηκαν ο Βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας κ. Χαρίλαος Βυτινίωτης ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Γκιώνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας κ. Χαράλαμπος Τετράδης, ο Λιμενάρχης Κορίνθου κ. Παναγιώτης Κοντός και η Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου κ. Μάρθα Μυστακίδου.

Μετά το πέρας της τελετής ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον τ. Διοικητή της Σχολής Μηχανικού Υποστράτηγο κ. Χαράλαμπο Ακρίβο, αλλά και στον αναλαμβάνοντα χρέη νέου Διοικητού Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Οικονόμου, από τις νέες τους θέσεις να διοικούν χρηστά και να υπηρετούν με ζήλο την Πατρίδα και το Όπλο του Μηχανικού, με την βοήθεια πάντοτε του Αγίου Θεού και τις ευλογίες της Εκκλησίας μας!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων