14/03/2024 14/03/2024 Στην τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Μηχανικού, στο Λουτράκι, παρευρέθηκε ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος χθες Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024, όπου και τέλεσε την Ακολουθία «Δι’ αλλαγήν Διοικήσεως», πλαισιούμενος από τους συνοδούς του Κληρικούς. Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διευθυντού του Όπλου του Μηχανικού Υποστράτηγου κ. Ευθυμίου Γιαννακάκη, ενώ παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και...
14 Μαρτίου, 2024 - 13:38

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου στην τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Μηχανικού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κορίνθου στην τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Μηχανικού

Στην τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Μηχανικού, στο Λουτράκι, παρευρέθηκε ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος χθες Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024, όπου και τέλεσε την Ακολουθία «Δι’ αλλαγήν Διοικήσεως», πλαισιούμενος από τους συνοδούς του Κληρικούς.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διευθυντού του Όπλου του Μηχανικού Υποστράτηγου κ. Ευθυμίου Γιαννακάκη, ενώ παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Σωτήριος Μουρίκης, ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Γκιώνης, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κορινθίας Πύραρχος κ. Αλέξανδρος Μαυραγάνης, ο Λιμενάρχης Κορίνθου Πλοίαρχος Λ.Σ. Νικόλαος Παπακωνσταντινου και εκπρόσωποι Πολιτειακών και άλλων Αρχών του Τόπου μας.

Μετά το πέρας της τελετής ο Μητροπολίτης  ευχήθηκε στον τ. Διοικητή της Σχολής Μηχανικού Υποστράτηγο κ. Ιωάννη Οικονόμου, μακροημέρευση, περαιτέρω επαγγελματική ανέλιξη και υγεία στην οικογένειά του , αλλά και στον αναλαμβάνοντα χρέη νέου Διοικητού Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Χαραλαμπίδη, φώτιση, επιτυχία, σθένος και δύναμη, ώστε να επιτύχει στην εκπλήρωση των στόχων του στην Διοίκηση της Σχολής Μηχανικού προς όφελος της Πατρίδας μας και των στρατευμένων νέων μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων