29/01/2023 30/01/2023 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, τιμώντας την μνήμη του αοιδίμου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου του Παρασκευαΐδου, πνευματικού του πατρός, ο οποίος συμπλήρωσε δεκαπέντε (15) έτη από την εις Κύριον εκδημίαν του, μετέβη, μετά του διακόνου του το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών. Με την κυριαρχική άδεια του Μακαριωτάτου...
29 Ιανουαρίου, 2023 - 19:21
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2023 - 4:21

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου στον τάφο του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κορίνθου στον τάφο του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, τιμώντας την μνήμη του αοιδίμου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου του Παρασκευαΐδου, πνευματικού του πατρός, ο οποίος συμπλήρωσε δεκαπέντε (15) έτη από την εις Κύριον εκδημίαν του, μετέβη, μετά του διακόνου του το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Με την κυριαρχική άδεια του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου Β’ τέλεσε ευγνωμόνως Τρισάγιον επί του τάφου του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου, παρουσία και του Πανοσ. Αρχιμ. π. Ευσεβίου Μεάντζια, Εφημερίου του Ι. Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Είθε ο Κύριος να αναπαύει την ψυχή του μακαριστού μεγάλου Αρχιεπισκόπου κυρού Χριστοδούλου!

Είη Αυτού η μνήμη αιωνία!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων