29/12/2022 29/12/2022 Εόρτια επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου, προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές, για τις εορτές του Αγίου Δωδεκαημέρου, με τον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο και τον Θεοφιλέστατο Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου Επίσκοπο Κεγχρεών κ. Αγάπιο. Ο Περιφερειάρχης συνοδευόταν από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας κ. Αθηνά Κόρκα,...
29 Δεκεμβρίου, 2022 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2022 - 17:36

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου υποδέχθηκε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κορίνθου υποδέχθηκε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Εόρτια επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου, προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές, για τις εορτές του Αγίου Δωδεκαημέρου, με τον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο και τον Θεοφιλέστατο Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου Επίσκοπο Κεγχρεών κ. Αγάπιο.

Ο Περιφερειάρχης συνοδευόταν από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας κ. Αθηνά Κόρκα, τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες κ. Αναστάσιο Γκιολή και κ. Χαράλαμπο Βυτινιώτη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Οικονόμου, και την Διευθύντρια του Γραφείου του Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτα Ασημάκου.

Ο κ. Περιφερειάρχης εξέφρασε θερμούς λόγους για το έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου, ιδιαιτέρως στον κοινωνικό τομέα χωρίς να παραθεωρεί και το Πνευματικό της έργο, που είναι η κύρια Αποστολή της αλλά και για την προσωπικότητα του Ποιμενάρχη, που αναλώνεται στην διακονία του Λαού, τονίζοντας την «δυνατή του φωνή» για την αφύπνιση των Ελλήνων από τον πνευματικό λήθαργο στον οποίο έχουν πέσει, με αποτέλεσμα τα τραγικά γεγονότα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, αλλά και για την υπογεννητικότητα που μαστίζει την Χώρα μας, ώστε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε σαν Έθνος.

Επίσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Σεβασμιώτατο για το έργο που επιτελέσθηκε κατά το έτος αυτό, που σε τρεις ημέρες τελειώνει, ευχηθείς να συνεχισθεί η συνεργασία και κατά το νέο Έτος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Νίκα και τους συνοδούς του για την άριστη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Τοπική Εκκλησία, ως και για την τιμητική εόρτια επίσκεψή τους και τους ευχήθηκε ευτυχισμένο το νέο έτος, δύναμη στο έργο τους και αίσια συνέχιση της αγαστής τους συνεργασίας για το καλό του λαού, που, κατά δήλωση του κ. Περιφερειάρχη, και η Εκκλησία και η Πολιτεία τον διακονεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων