09/02/2019 09/02/2019 Γίνεται γνωστό ότι την προσεχή Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019, το απόγευμα στις 6.00μ.μ. στην «Κροκίδειο» Αίθουσα (παραπλεύρως Επισκοπείου) και σε συνέχεια των εσπερινών ομιλιών Πνευματικής οικοδομής με τον τίτλο: «Εις οικοδομήν του Σώματος του Χριστού» θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος με θέμα: «Σύνοδος ουρανού και γης». Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της...
09 Φεβρουαρίου, 2019 - 13:14
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2019 - 12:37

Ο Μητροπολίτης Πατρών στην Κόρινθο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πατρών στην Κόρινθο

Γίνεται γνωστό ότι την προσεχή Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019, το απόγευμα στις 6.00μ.μ. στην «Κροκίδειο» Αίθουσα (παραπλεύρως Επισκοπείου) και σε συνέχεια των εσπερινών ομιλιών Πνευματικής οικοδομής με τον τίτλο: «Εις οικοδομήν του Σώματος του Χριστού» θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος με θέμα: «Σύνοδος ουρανού και γης».
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της τοπικής Μητρόπολης: Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου για να εντρυφήσετε στην διδαχή των Πατέρων της Εκκλησίας μας, γύρω από την αναγκαιότητα,την αξία και το μέγεθος του Ι. Μυστηρίου της Θείας Λειτουργίας.Τον διάλογο, που θα επακολουθήσει, θα συντονίσει ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος”.Η είσοδος είναι ελεύθερη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων