12/04/2019 12/04/2019 Γίνεται γνωστό ότι την προσεχή Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, το απόγευμα, στις 6:00 μ.μ., στην «Κροκίδειο» Αίθουσα, στην Κόρινθο (παραπλεύρως Επισκοπείου), θα πραγματοποιηθεί η τελευταία συνάντηση για φέτος των Πνευματικών Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεως με τον τίτλο «Εις οικοδομήν του σώματος του Χριστού». Ομιλητής θα είναι ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ματθαίος Χάλαρης, Προϊστάμενος του Ιερού...
12 Απριλίου, 2019 - 14:13

Ο π. Ματθαίος Χάλαρης θα ομιλήσει στην Κόρινθο

Διαδώστε:
Ο π. Ματθαίος Χάλαρης θα ομιλήσει στην Κόρινθο

Γίνεται γνωστό ότι την προσεχή Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, το απόγευμα, στις 6:00 μ.μ., στην «Κροκίδειο» Αίθουσα, στην Κόρινθο (παραπλεύρως Επισκοπείου), θα πραγματοποιηθεί η τελευταία συνάντηση για φέτος των Πνευματικών Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεως με τον τίτλο «Εις οικοδομήν του σώματος του Χριστού». Ομιλητής θα είναι ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ματθαίος Χάλαρης, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου του ομωνύμου Δήμου Αττικής, με θέμα: «Πορεία προς το Πάθος».

Τον  διάλογο θα συντονίσει ο Μητροπολίτης Κορίνθου, κ. Διονύσιος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων