21/07/2020 21/07/2020 Λίγες μόλις ώρες μετά το δημοσίευμα και το ηχητικό που συντάραξαν όλους τους Έλληνες για τη φωτιά στο Μάτι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος υποδέχθηκε στα γραφεία της Μητροπόλεως σε εθιμοτυπική επίσκεψη σήμερα, Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020, τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Κορινθίας, Πύραρχο κ. Χρήστο Πλατά, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, Αντιπύραρχο κ....
21 Ιουλίου, 2020 - 18:05
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2020 - 17:37

Οι επικεφαλής του Π.Σ. Κορινθίας επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Κορίνθου

Διαδώστε:
Οι επικεφαλής του Π.Σ. Κορινθίας επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Κορίνθου

Λίγες μόλις ώρες μετά το δημοσίευμα και το ηχητικό που συντάραξαν όλους τους Έλληνες για τη φωτιά στο Μάτι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος υποδέχθηκε στα γραφεία της Μητροπόλεως σε εθιμοτυπική επίσκεψη σήμερα, Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020, τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Κορινθίας, Πύραρχο κ. Χρήστο Πλατά, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, Αντιπύραρχο κ. Αλέξανδρο Μαυραγάνη και τον Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, Επιπυραγό κ. Κωνσταντίνο Σκύλαρχο.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης της Κορίνθου, ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως, Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος και οι κύριοι Αξιωματικοί αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα αλλά και για την τρέχουσα επικαιρότητα.

Ειδική αναφορά και ενημέρωση έγινε φυσικά και για την προστασία των δασικών εκτάσεων κατά την καλοκαιρινή περίοδο, που διανύουμε, αφού οι πιθανότητες πυρκαγιάς αυξάνονται σημαντικά.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους κ. Αξιωματικούς για την ευγενική επίσκεψή τους, προσφέροντάς τους αναμνηστικές «ευλογίες» και ευχήθηκε όπως ο Κύριος τους φωτίζει και τους καθοδηγεί στην επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων τους στην Κορινθία μας με χρηστότητα και ζήλο προς εξυπηρέτηση του ευγενούς Λαού της Κορινθίας!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων