03/12/2022 03/12/2022 Ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος και ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος θα τελέσουν την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο, την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του εν Αγίοις Πατρός Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας. Κατά την...
03 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:46
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2022 - 21:57

Πανηγυρική Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία και Χειροτονία Διακόνου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κορίνθου

Διαδώστε:
Πανηγυρική Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία και Χειροτονία Διακόνου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κορίνθου

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος και ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος θα τελέσουν την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο, την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του εν Αγίοις Πατρός Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας.

Κατά την διάρκεια της Δισαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί η εις Διάκονον Χειροτονία του κ. Γεωργίου Σαλάτα του Σωτηρίου, εγγάμου, καταγομένου εκ Ζεμενού Κορινθίας, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών Ιεροψάλτης στον Ι. Ναό Αγίου Βλασίου Ξυλοκάστρου.

Καλούνται οι ευσεβείς Χριστιανοί να τιμήσουν με την παρουσία τους και να ενισχύσουν με την προσευχή τους τον νέο Διάκονο της Ιεράς Μητρόπολης, ώστε ο Άγιος Νικόλαος να τον στερεώσει και να τον ενδυναμώσει στην διακονία της Τοπικής Εκκλησίας αλλά και στον προσωπικό του αγώνα για την εν Θεώ ολοκλήρωσή του.

 

Φωτογραφία αρχείου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων