21/02/2023 21/02/2023 Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 η Εκκλησία εορτάζει τη μνήμη της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος και πανηγυρίζει το ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, το Σάββατο το απόγευμα και περί ώρας 18:00 θα ψαλλεί Αρχιερατικός Εσπερινός, ενώ την Κυριακή το πρωΐ θα τελεσθεί...
21 Φεβρουαρίου, 2023 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2023 - 17:35

Πανηγυρίζει το παρεκκλήσι της Αγίας Φωτεινής στο Επισκοπείο της Ι.Μ. Κορίνθου

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει το παρεκκλήσι της Αγίας Φωτεινής στο Επισκοπείο της Ι.Μ. Κορίνθου

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 η Εκκλησία εορτάζει τη μνήμη της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος και πανηγυρίζει το ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, το Σάββατο το απόγευμα και περί ώρας 18:00 θα ψαλλεί Αρχιερατικός Εσπερινός, ενώ την Κυριακή το πρωΐ θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου και περί ώρας 11:00 θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση. Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος προς ευλογίαν των πιστών.

«Καλούνται οι ευσεβείς Κορίνθιοι με την ευκαιρία της μνήμης της Αγ. Φωτεινής να προσέλθουν να συμμετάσχουν στις Ι. Ακολουθίες και να λάβουν τον αγιασμό εκ της εορταζομένης Αγίας Ισαποστόλου και την ευλογία του σεπτού Ποιμενάρχου μας!» καταλήγει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων