13/08/2021 13/08/2021 Στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος στις Ιερές Ακολουθίες του Εσπερινού και της Παρακλήσεως προς την Θεοτόκο την Τετάρτη και Πέμπτη, 11 & 12 Αυγούστου 2021. Ο Σεβασμιώτατος ανέθεσε την διακονία του Άμβωνος και τις δύο ημέρες στον Νομικό Σύμβουλο της Ι. Μητροπόλεως, Πέτρο Θωμαΐδη,...
13 Αυγούστου, 2021 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2021 - 13:16

Παρακλήσεις στην Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου

Διαδώστε:
Παρακλήσεις στην Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου

Στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος στις Ιερές Ακολουθίες του Εσπερινού και της Παρακλήσεως προς την Θεοτόκο την Τετάρτη και Πέμπτη, 11 & 12 Αυγούστου 2021.

Ο Σεβασμιώτατος ανέθεσε την διακονία του Άμβωνος και τις δύο ημέρες στον Νομικό Σύμβουλο της Ι. Μητροπόλεως, Πέτρο Θωμαΐδη, ο οποίος ομίλησε προς τους φιλακόλουθους Πιστούς, την μεν πρώτη ημέρα, ερμηνεύοντας το «εξαιρέτως τής Παναγίας Άχράντου», που το ακούμε μετά τον Καθαγιασμό των τιμίων Δώρων, την δε δεύτερη αναλύοντας το Εξαποστειλάριο, που ψάλλεται μετά την Ι. Παράκληση «Ὁ γλυκασμὸς τῶν Ἀγγέλων, τῶν θλιβομένων ἡ χαρά, χριστιανῶν ἡ προστάτις».

Και τις δύο ημέρες ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε προς όλους τους Πιστούς η Παναγία μας να στέκει αρωγός και προστάτης τους σε όλες τις εκφάνσεις του βίου τους!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων