09/06/2021 09/06/2021 Παράκληση για του υποψηφίους μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα τελέσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 και ώρα 20:30. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου αναφέρει: Ανακοινώνεται ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος θα τελέσει Ιερά Παράκληση για τους υποψηφίους...
09 Ιουνίου, 2021 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2021 - 21:33

Παράκληση για υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων στη Κόρινθο

Διαδώστε:
Παράκληση για υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων στη Κόρινθο

Παράκληση για του υποψηφίους μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα τελέσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 και ώρα 20:30.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος θα τελέσει Ιερά Παράκληση για τους υποψηφίους Μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 και ώρα 20:30, πλαισιούμενος υπό των Ιερέων των πόλεων Κορίνθου, Λουτρακίου, Αγίων Θεοδώρων, Ισθμίας, Καλαμακίου, Αρχαίας Κορίνθου και Λεχαίου.
Την ημέρα αυτή θα ευρίσκεται στον Ι. Ναό του Απ. Παύλου Κορίνθου από ώρας 18:00 το απόγευμα έως τα μεσάνυκτα, για τον αγιασμό και την ευλογία των μαθητών, η θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας εκ του Ι. Ναού Αγ. Τριάδος Σοφικού.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων, οι γονείς, τα συγγενικά τους πρόσωπα, καθώς και ο πιστός Λαός όπως προσέλθουν και συμπροσευχηθούν για τον φωτισμό και την καλή επιτυχία των παιδιών στον δύσκολο και καθοριστικό, για την περαιτέρω πορεία της ζωής τους, αγώνα!

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων