13/08/2020 13/08/2020 Στον Ι. Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στο Γαλατάκι τέλεσε την Ι. Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, ομιλώντας στους ευσεβείς Πιστούς για τον Ευαγγελισμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, δηλαδή την αναγγελία από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ της Κοιμήσεώς Της.           Στα Μαύρα Λιθάρια και στον Ι. Ναό...
13 Αυγούστου, 2020 - 17:49
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2020 - 17:15

Παράκληση στην Παναγιά στο Γαλατάκι και στα Μαύρα Λιθάρια

Διαδώστε:
Παράκληση στην Παναγιά στο Γαλατάκι και στα Μαύρα Λιθάρια

Στον Ι. Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στο Γαλατάκι τέλεσε την Ι. Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, ομιλώντας στους ευσεβείς Πιστούς για τον Ευαγγελισμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, δηλαδή την αναγγελία από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ της Κοιμήσεώς Της.

 

 

 

 

 

Στα Μαύρα Λιθάρια και στον Ι. Ναό Αγίου Παντελεήμονος μετέβη ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος προκειμένου να τελέσει την Παράκληση στην Παναγία μας και να κηρύξει τον Θείο λόγο. Στο κήρυγμά του ο άγιος Κεγχρεών αναφέρθηκε στην απόδοση της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και παράλληλα μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Μητροπολίτου κ. Διονυσίου.

 

 

 

Την Ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος τέλεσε ο Ιεροκήρυκας της Ι. Μητροπόλεως Πανοσ. Αρχιμ. π. Άνθιμος Παπαλεξόπουλος στην Ιερά Μονή Παναγίας «Πάντων Χαρά» όπου και ομίλησε επίκαιρα στους ευλαβείς προσκυνητές μεταφέροντας και τις ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτου.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων