19/09/2023 19/09/2023 Η Αποστολική Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου και το Τμήμα Θεολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές στην Θεολογία, πραγματοποιούν το διήμερο Κυριακή 24 και Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 το Α’ Συνέδριο Παυλείων Σπουδών με τόν τίτλο: «Παύλος και Κόρινθος», στο Συνεδριακό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεώς μας στην Αρχαία Κόρινθο....
19 Σεπτεμβρίου, 2023 - 13:48
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2023 - 13:32

«Παύλος και Κόρινθος»: Α’ Συνέδριο Παυλείων Σπουδών στην Κόρινθου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Διαδώστε:
«Παύλος και Κόρινθος»: Α’ Συνέδριο Παυλείων Σπουδών στην Κόρινθου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Η Αποστολική Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου και το Τμήμα Θεολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές στην Θεολογία, πραγματοποιούν το διήμερο Κυριακή 24 και Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 το Α’ Συνέδριο Παυλείων Σπουδών με τόν τίτλο: «Παύλος και Κόρινθος», στο Συνεδριακό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεώς μας στην Αρχαία Κόρινθο.

Συγκεκριμένα την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023, θα τελεσθεί δισαρχιερατική Θ. Λειτουργία, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, όπου και θα κηρυχθεί η έναρξη του εν λόγῳ Συνεδρίου και την Δευτέρα 25η Σεπτεμβρίου 2023 και κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως 02:00 μ.μ. στην Αρχαία Κόρινθο, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ο Απόστολος Παύλος» της Ι. Μητροπόλεώς θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του Α’ Συνεδρίου Παυλείων Σπουδών σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου, “τους οποίους και προσκαλούμε προκειμένου να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τον Ιδρυτή της Τοπικής μας Εκκλησίας Άγιο Απόστολο Παύλο και την πόλη μας, στην οποία έζησε και έδρασε επί 21/μηνο σε δύο χρονικές περιόδους και απέστειλε στους προγόνους μας τις δύο προς Κορινθίους επιστολές Του”, καταλήγει η ανακοίνωση της Ιερά Μητροπόλεως Κορίνθου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων