23/05/2023 23/05/2023 Ανακοινώνεται στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου ότι, με την ευκαιρία των εορτών της Αποδόσεως του Πάσχα και της Αναλήψεως του Κυρίου ο σεπτός Ποιμενάρχης κ. Διονύσιος και ο Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος θα τελέσουν Αρχιερατικές Θείες Λειτουργίες κατά το ακόλουθο πρόγραμμα: • Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023: Αρχιερατική Θ. Λειτουργία υπό του Σεβ. Μητροπολίτου...
23 Μαΐου, 2023 - 15:53
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2023 - 15:11

Πρόγραμμα Θείας Λειτουργίας του Μητροπολίτη Κορίνθου και του Επισκόπου Κεγχρεών 

Διαδώστε:
Πρόγραμμα Θείας Λειτουργίας του Μητροπολίτη Κορίνθου και του Επισκόπου Κεγχρεών 

Ανακοινώνεται στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου ότι, με την ευκαιρία των εορτών της Αποδόσεως του Πάσχα και της Αναλήψεως του Κυρίου ο σεπτός Ποιμενάρχης κ. Διονύσιος και ο Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος θα τελέσουν Αρχιερατικές Θείες Λειτουργίες κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

• Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023: Αρχιερατική Θ. Λειτουργία υπό του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Διονυσίου, επί τη Εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα, εις τον Καθεδρικό Ι. Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου.

• Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023: Αρχιερατική Θ. Λειτουργία υπό του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Διονυσίου, επί τη Εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου, εις το ομώνυμο Ι. Παρεκκλήσιο στα Εξαμίλια Κορινθίας.

• Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023: Αρχιερατική Θ. Λειτουργία υπό του Θεοφ. Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, εις Ι. Μονή Αναστάσεως του Χριστού Λουτρακίου.

• Κυριακή 28 Μαΐου 2023: Αρχιερατική Θ. Λειτουργία υπό του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου εις τον Προσκυνηματικό Ι. Ναό Αγίου Φανουρίου Λουτρακίου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων