20/12/2022 20/12/2022 Εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων η Κορινθιακή Εταιρία «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε», αισθανόμενη την ανάγκη βοήθειας των συνανθρώπων μας, καθίσταται αρωγός στην δύσκολη αλλά και σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια, που καταβάλλει η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου  και απέστειλε το πρωί της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου 2022, εξακόσια κιλά  (600kg) νωπού κρέατος, για την άμεση τροφοδότηση και ανακούφιση των...
20 Δεκεμβρίου, 2022 - 13:44
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2022 - 13:09

Προσφορά αγάπης στο Ίδρυμα “Θεοπροσφορά” της Μητρόπολης Κορίνθου

Διαδώστε:
Προσφορά αγάπης στο Ίδρυμα “Θεοπροσφορά” της Μητρόπολης Κορίνθου

Εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων η Κορινθιακή Εταιρία «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε», αισθανόμενη την ανάγκη βοήθειας των συνανθρώπων μας, καθίσταται αρωγός στην δύσκολη αλλά και σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια, που καταβάλλει η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου  και απέστειλε το πρωί της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου 2022, εξακόσια κιλά  (600kg) νωπού κρέατος, για την άμεση τροφοδότηση και ανακούφιση των 1.200 τροφίμων του Ιδρύματος «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ».  

Ο υπεύθυνος της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης  π. Αρκάδιος Ραζνύ παραλαμβάνοντας την γενναιόδωρη αυτή προσφορά από τους διανομείς της Εταιρίας μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου για Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα ως και την εν παντί πρόοδο της εταιρίας, των ιδιοκτητών και των εργαζομένων σ᾿ αυτήν και ευχαρίστησε την «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε» για την συνεχή, υποδειγματική και έμπρακτη στήριξη της στο φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητροπόλεως μας. Είθε η συγκινητική αυτή πράξη να βρει και άλλους μιμητές τις Άγιες αυτές ημέρες!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων