15/12/2022 15/12/2022 Για μία ακόμη φορά, με αφορμή την εορτή των Χριστουγέννων, η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, έρχεται αρωγός στο μεγάλο Φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου προσφέροντας έναν τόνο κοτόπουλα «ΠΙΝΔΟΣ». Οι υπεύθυνοι της Τραπέζης Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου, παρέλαβαν αυτή την πολύ σημαντική προσφορά τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022, μέρος...
15 Δεκεμβρίου, 2022 - 14:18
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2022 - 14:36

Προσφορά ενός τόνου κοτόπουλα για τα Χριστούγεννα από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Προσφορά ενός τόνου κοτόπουλα για τα Χριστούγεννα από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου

Για μία ακόμη φορά, με αφορμή την εορτή των Χριστουγέννων, η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, έρχεται αρωγός στο μεγάλο Φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου προσφέροντας έναν τόνο κοτόπουλα «ΠΙΝΔΟΣ».

Οι υπεύθυνοι της Τραπέζης Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου, παρέλαβαν αυτή την πολύ σημαντική προσφορά τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022, μέρος της οποίας θα αποσταλεί στα «ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ» του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, καθώς επίσης και στα υπόλοιπα Ιδρύματα της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος ευγνωμόνως εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους για την επαναλαμβανόμενη φιλάνθρωπη προσφορά της, ευχόμενος υπέρ μακροημερεύσεως και σωτηρίας του αγίου Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου κ. Εφραίμ και των ασκουμένων σ’ αυτή Πατέρων και Αδελφών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων