08/06/2020 08/06/2020 Το Ψυχοσάββατο, προ της Πεντηκοστής, 6 Ιουνίου 2020 ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος λειτούργησε στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, πλαισιούμενος από τους συνοδούς του Κληρικούς. Αμέσως μετά το μνημόσυνο υπέρ «πάντων των απ᾿ αιώνος κοιμηθέντων ευσεβώς και επ᾿ελπίδι αναστάσεως ζωής αιωνίου πατέρων και αδελφών», ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ομίλησε στους Πιστούς τονίζοντας ότι,...
08 Ιουνίου, 2020 - 14:37
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2020 - 13:59

Ψυχοσάββατο στην Κόρινθο

Διαδώστε:
Ψυχοσάββατο στην Κόρινθο

Το Ψυχοσάββατο, προ της Πεντηκοστής, 6 Ιουνίου 2020 ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος λειτούργησε στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, πλαισιούμενος από τους συνοδούς του Κληρικούς.
Αμέσως μετά το μνημόσυνο υπέρ «πάντων των απ᾿ αιώνος κοιμηθέντων ευσεβώς και επ᾿ελπίδι αναστάσεως ζωής αιωνίου πατέρων και αδελφών», ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ομίλησε στους Πιστούς τονίζοντας ότι, η Εκκλησία μας επιδιώκει να φέρνει στην μνήμη μας όλους εκείνους, που έχουν μεταβεί στην «Θριαμβεύουσα» Εκκλησία.

Ταυτόχρονα επεσήμανε την ανάγκη, που έχουν οι ψυχές τους, από τις προσευχές της «Στρατευομένης» Εκκλησίας. Εξ αφορμής αυτών αναφέρθηκε στο πολύτιμο δώρο του Θεού, στην ανθρώπινη ζωή, την οποία οι Πιστοί οφείλουμε να ζούμε με την προοπτική της αιωνίου ζωής και της αθανασίας. Στον επίλογο του προέτρεψε τους παρισταμένους να παραμένουν θερμά προσκολλημένοι στην ορθή πίστη και να προσεύχονται ο Θεός της αγάπης να τους δίδει υγεία ψυχική και σωματική!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων