02/11/2021 02/11/2021 Την Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου, Σικυώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους κ. Διονύσιος, μετά από σχετικό αίτημα που του απευθύνθηκε, δέχθηκε στην «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ» της Ιεράς Μητροπόλεώς μαθητές του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ» συνοδευόμενους από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γεώργιο Μανθόπουλο, και την Φιλόλογο κ. Δήμητρα Μαχαίρα. Σκοπός της επίκεψης ήταν η...
02 Νοεμβρίου, 2021 - 14:26
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2021 - 19:15

Σε «μικρούς» δημοσιογράφους απάντησε ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Διαδώστε:
Σε «μικρούς» δημοσιογράφους απάντησε ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Την Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου, Σικυώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους κ. Διονύσιος, μετά από σχετικό αίτημα που του απευθύνθηκε, δέχθηκε στην «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ» της Ιεράς Μητροπόλεώς μαθητές του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ» συνοδευόμενους από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γεώργιο Μανθόπουλο, και την Φιλόλογο κ. Δήμητρα Μαχαίρα.

Σκοπός της επίκεψης ήταν η διενέργεια συνέντευξης των «μικρών δημοσιογράφων» προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου προκειμένου να δημοσιευθεί στην νέα εφημερίδα των Εκπαιδευτηρίων. Μέσα σε πολύ εγκάρδιο κλίμα ο Σεβασμιώτατος γνώρισε πρώτα τα παιδιά και ακολούθως απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους τις οποίες ευχαριστήθηκε ιδιαιτέρως.

Αποχαιρετώντας τους μαθητές ο Σεβασμιώτατος, έδωσε αναμνηστικές ευλογίες και κεράσματα ευχαριστώντας τους θερμά για την άκρως τιμητική για το πρόσωπό του επίσκεψή τους και τους ανακοίνωσε ότι η πόρτα των γραφείων της Μητροπόλεως και του Επισκοπείου θα είναι πάντοτε ανοιχτή για αυτούς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων