18/02/2021 18/02/2021 Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας κ. Χαράλαμπος Τετράδης, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου. Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο Σεβ. Ποιμενάρχης και ο Θεοφιλέστατος, συνεχάρησαν θερμά τον κ....
18 Φεβρουαρίου, 2021 - 15:38
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2021 - 15:42

Στη Μητρόπολη ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας

Διαδώστε:
Στη Μητρόπολη ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας κ. Χαράλαμπος Τετράδης, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο Σεβ. Ποιμενάρχης και ο Θεοφιλέστατος, συνεχάρησαν θερμά τον κ. Τετράδη, καθώς μετά τις τελευταίες κρίσεις, που έγιναν στην Ελληνική Αστυνομία, παρέμεινε στην θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Κορινθίας και επομένως θα συνεχιστεί απρόσκοπτα η έως σήμερα αγαστή συνεργασία της Τοπικής μας Εκκλησίας με την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς και παράδειγμα πανελληνίως. Επίσης, με την ευκαιρία της επισκέψεως και σε πολύ θερμό κλίμα ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της Τοπικής Κοινωνίας της Κορινθίας, καθώς και της τρέχουσας επικαιρότητος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Διευθυντή για την ευγενική επίσκεψή του και του ευχήθηκε όπως Κύριος ο Θεός, δια πρεσβειών του Αποστόλου Παύλου, να τον ενισχύει και να τον δυναμώνει στο ομολογουμένως δύσκολο έργο του και γιατί όχι, στο τέλος της θητείας του, να τον καταστήσει ως τον μακροβιότερο Αστυνομικό Διευθυντή της Κορινθίας μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων