16/09/2022 16/09/2022 Στην τελετή Ονομασίας Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών Μηχανικού της 2022 Γ’ ΕΣΣΟ, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι προέστη ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος.  Ο Σεβασμιώτατος ήταν πλαισιούμενος από τον Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιο Ραζνύ, τον Αιδεσ. Πρωτ/ρο π. Πέτρο Καγιούλη, τους Διακόνους του π. Δαμασκηνό Γεννηματά και π. Χρήστο Χίλια, ενώ εκτός...
16 Σεπτεμβρίου, 2022 - 14:06

Στην Ονομασία των Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών Μηχανικού ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Διαδώστε:
Στην Ονομασία των Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών Μηχανικού ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Στην τελετή Ονομασίας Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών Μηχανικού της 2022 Γ’ ΕΣΣΟ, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι προέστη ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος. 

Ο Σεβασμιώτατος ήταν πλαισιούμενος από τον Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιο Ραζνύ, τον Αιδεσ. Πρωτ/ρο π. Πέτρο Καγιούλη, τους Διακόνους του π. Δαμασκηνό Γεννηματά και π. Χρήστο Χίλια, ενώ εκτός των συγγενών και των φίλων των Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών παρέστησαν και ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, ο Δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γεώργιος Γκιώνης και ο Γ. Γραμματέας του Επιμελητηρίου Κορινθίας και Πρόεδρος της ΔΕΕΠ [ΝΟΔΕ] Κορινθίας της Ν.Δ κ. Δημήτριος Σουφρίλας.

Πριν την έναρξη της Τελετής ο Ποιμενάρχης είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Διοικητή της Σχολής Μηχανικού Ταξίαρχο, κ. Χαράλαμπο Ακρίβο κατά την διάρκεια της οποίας ετέθησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος καθώς και της τρέχουσας επικαιρότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων