25/12/2021 26/12/2021 Στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Λουτρακίου «Παναγία Γιάτρισσα» μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, προκειμένου να τελέσει Ιερά Παράκληση στην Παναγία την «Γιάτρισσα» υπέρ υγείας όλων των Κορινθίων κληρικών και λαϊκών οι οποίοι νοσούν από τον ιό Covid-19. Ο Σεβασμιώτατος πλαισιούμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Κορίνθου – Λουτρακίου Αιδεσ. Πρωτ/ρο π. Παναγιώτη Μαυραγάνη...
25 Δεκεμβρίου, 2021 - 16:26
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2021 - 0:29

Στην Παναγία «Γιάτρισσα» δεήθηκε για τους νοσούντες ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Διαδώστε:
Στην Παναγία «Γιάτρισσα» δεήθηκε για τους νοσούντες ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Λουτρακίου «Παναγία Γιάτρισσα» μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, προκειμένου να τελέσει Ιερά Παράκληση στην Παναγία την «Γιάτρισσα» υπέρ υγείας όλων των Κορινθίων κληρικών και λαϊκών οι οποίοι νοσούν από τον ιό Covid-19.

Ο Σεβασμιώτατος πλαισιούμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Κορίνθου – Λουτρακίου Αιδεσ. Πρωτ/ρο π. Παναγιώτη Μαυραγάνη και παρισταμένους συμπροσευχομένους τον εφημέριο του Ι. Ναού Αιδεσ. Πρωτ/ρο π. Νικόλαο Βασιλόπουλο και Ιερείς της Αρχιερατικής Περιφέρειας, ομίλησε αναφερόμενος στα θαύματα της Παναγίας και δεήθηκε στην Παναγία Μητέρα να πρεσβεύει στον Σωτήρα και Λυτρωτή του κόσμου για όλους τους νοσούντες, τις οικογένειές τους, τους Ιατρούς και το Νοσηλευτικό προσωπικό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων