22/12/2021 22/12/2021 Στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας, στην Ποσειδωνία Κορίνθου, μετέβη ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, σήμερα Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα μνήμης της Αγίας Μεγαλομάρτυρος. Ο Σεβασμιώτατος, αφού προσκύνησε, είχε την ευκαιρία να ομιλήσει με τους Εφημερίους του Ι. Ναού Αιδεσ. Πρεσβυτέρους π. Αλέξανδρο Καρπερό και π. Νικόλαο Καψαρίδη και ευχήθηκε τα...
22 Δεκεμβρίου, 2021 - 13:24

Στην πανηγυρίζουσα Αγία Αναστασία στην Ποσειδωνία Κορίνθου ο Μητροπολίτης Διονύσιος

Διαδώστε:
Στην πανηγυρίζουσα Αγία Αναστασία στην Ποσειδωνία Κορίνθου ο Μητροπολίτης Διονύσιος

Στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας, στην Ποσειδωνία Κορίνθου, μετέβη ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, σήμερα Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα μνήμης της Αγίας Μεγαλομάρτυρος.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού προσκύνησε, είχε την ευκαιρία να ομιλήσει με τους Εφημερίους του Ι. Ναού Αιδεσ. Πρεσβυτέρους π. Αλέξανδρο Καρπερό και π. Νικόλαο Καψαρίδη και ευχήθηκε τα εφετινά Χριστούγεννα, με τις πρεσβείες της Αγίας Αναστασίας, να είναι γεμάτα υγεία και ειρήνη για όλο τον κόσμο!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων