12/12/2019 12/12/2019 Στην Πουλίτσα και στον εκεί πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Διονύσιος σήμερα Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, συμπαραστατούμενος από τους συνοδούς του Κληρικούς και από τον Εφημέριο του Ι. Ναού Αιδεσ. π. Νικόλαο Γκαραβέλο, όπου και ετέλεσε την Θεία Λειτουργία με αφορμή την εορτή της μνήμης του Θαυματουργού Αγίου Ιεράρχου....
12 Δεκεμβρίου, 2019 - 15:02
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2019 - 14:48

Στην πανηγυρίζουσα Πουλίτσα ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Διαδώστε:
Στην πανηγυρίζουσα Πουλίτσα ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Στην Πουλίτσα και στον εκεί πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Διονύσιος σήμερα Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, συμπαραστατούμενος από τους συνοδούς του Κληρικούς και από τον Εφημέριο του Ι. Ναού Αιδεσ. π. Νικόλαο Γκαραβέλο, όπου και ετέλεσε την Θεία Λειτουργία με αφορμή την εορτή της μνήμης του Θαυματουργού Αγίου Ιεράρχου.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης αναλύοντας το απολυτίκιο του Αγίου αναφέρθηκε στην ζωή του Ιεράρχου, ως ταπεινού εργάτου του Ευαγγελίου, στην απλότητα του χαρακτήρος του, καθώς και στο μέγεθος της πίστεως του, που Τον κατέστησε θαυματουργό και πριν από την κοίμηση του. Ολοκλήρωσε την ομιλία του καλώντας τους πιστούς να ακολουθήσουν το ήθος, την πίστη και την βιωτή του Αγίου, ώστε να προκόπτουν πνευματικά!

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων