30/12/2022 30/12/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος επισκέφθηκε τους Ιερείς, τους εθελοντές και τις εθελόντριες της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» για τις καθιερωμένες εορταστικές ευχές του την Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022. Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συνεργάτες του, που διακονούν αόκνως στην «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», για τα ποικιλόμορφα προβλήματα της πανδημίας και...
30 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:47
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2022 - 15:49

Στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ι.Μ. Κορίνθου ο Μητροπολίτης Διονύσιος

Διαδώστε:
Στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ι.Μ. Κορίνθου ο Μητροπολίτης Διονύσιος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος επισκέφθηκε τους Ιερείς, τους εθελοντές και τις εθελόντριες της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» για τις καθιερωμένες εορταστικές ευχές του την Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συνεργάτες του, που διακονούν αόκνως στην «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», για τα ποικιλόμορφα προβλήματα της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης αλλά και να τους ενημερώσει για τις προγραμματισμένες νέες δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως και για τα νέα μεγάλα έργα που εκκίνησαν ήδη όπως η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων της Ιεράς Μητροπόλεως, στα οποία θα στεγαστούν το Εκκλησιαστικό Μουσείο και η Βιβλιοθήκη της Ιεράς Μητροπόλεως, το «Γεύμα Αγάπης» στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, η ανακαίνιση και αναβάθμιση του Γηροκομείου Ανδρών αλλά και το μεγαλόπνοο και μοναδικό για την περιοχή έργο της δημιουργίας Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων – Κέντρου Θρησκευτικού Τουρισμού, στον χώρο του τέως Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος εκ βάθους καρδίας ευχαρίστησε τους εθελοντές, τις εθελόντριες και τους Ιερείς, αφού όλοι μαζί στηρίζουν τον αναγκεμένο συνάνθρωπό μας, ώστε να μην του λείπουν τα στοιχειώδη για την επιβίωση του. Ανέφερε συγκεκριμένα ότι χωρίς αυτούς δεν θα πραγματοποιούταν το έργο της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» και τους συνεχάρη για την άρτια και υποδειγματική λειτουργία της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως. Εξέφρασε δε για ακόμη μία φορά τις ευχαριστίες του και την χαρά του για όλους όσοι επώνυμα ή ανώνυμα ενίσχυσαν την «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» αυτές τις Άγιες ημέρες. Η όμορφη αυτή συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους Ιερείς και τους εθελοντές να ψάλλουν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Διονύσιο και να του εύχονται υγεία και μακροημέρευση, ενώ ο Σεβασμιώτατος αντευχήθηκε «Έτη Πολλά, καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία προσωπική και οικογενειακή», προσφέροντας,, στον καθένα ξεχωριστά, ένα καλάθι με ευλογίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων