13/10/2021 13/10/2021 Την Υπουργό Πολιτισμού επισκέφτηκαν η Βουλευτής Κορινθίας κ. Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη και ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος. Αντικείμενο της συνάντησης η ανάδειξη της εκκλησιαστικής κληρονομιάς ως αναπόσπαστο μέρος της πολιτιστικής ταυτότητας της Κορινθίας. Με ανάρτησή της η κ. Σούκουλη αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της συνάντησης: “Είχα την χαρά και την τιμή να πραγματοποιήσω μαζί με...
13 Οκτωβρίου, 2021 - 10:09

Στην Υπουργό Πολιτισμού ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Διαδώστε:
Στην Υπουργό Πολιτισμού ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Την Υπουργό Πολιτισμού επισκέφτηκαν η Βουλευτής Κορινθίας κ. Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη και ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος. Αντικείμενο της συνάντησης η ανάδειξη της εκκλησιαστικής κληρονομιάς ως αναπόσπαστο μέρος της πολιτιστικής ταυτότητας της Κορινθίας.

Με ανάρτησή της η κ. Σούκουλη αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της συνάντησης:

“Είχα την χαρά και την τιμή να πραγματοποιήσω μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο επίσκεψη εργασίας στην Υπουργό Πολιτισμού κυρία Λίνα Μενδώνη. Στο επίκεντρο της συνάντησης μας βρέθηκε η ανάδειξη της εκκλησιαστικής κληρονομιάς ως αναπόσπαστο μέρος της πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής μας.

Οι σημαντικές πρωτοβουλίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας οφείλουν να χαίρουν κάθε συνδρομής από την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς διότι αφορούν τους πολίτες και την πολύπλευρη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Προσωπικά αυτό πράττω και θα συνεχίσω αταλάντευτα να πράττω από όλες τις θεσμικές μου θέσεις”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων