27/08/2020 27/08/2020 Στον Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε στον Προσκυνηματικό Ι. Ναό του Αγίου Φανουρίου Λουτρακίου χοροστάτησε χθες Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, πλαισιούμενος από τους Διακόνους του και τους Εφημερίους του Ι. Ναού. Την διακονία του θείου κηρύγματος παρεχώρησε ευγενώς στον π. Δημήτριο Φουρλεμάδη, ο οποίος αναφέρθηκε στα μαρτύρια του Αγίου Φανουρίου...
27 Αυγούστου, 2020 - 13:44
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2020 - 13:18

Στον Άγιο Φανούριο Λουτρακίου

Διαδώστε:
Στον Άγιο Φανούριο Λουτρακίου

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε στον Προσκυνηματικό Ι. Ναό του Αγίου Φανουρίου Λουτρακίου χοροστάτησε χθες Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, πλαισιούμενος από τους Διακόνους του και τους Εφημερίους του Ι. Ναού. Την διακονία του θείου κηρύγματος παρεχώρησε ευγενώς στον π. Δημήτριο Φουρλεμάδη, ο οποίος αναφέρθηκε στα μαρτύρια του Αγίου Φανουρίου και τόνισε πως θα πρέπει να είμαστε βιωματικοί Χριστιανοί και όχι τυπολάτρες.

Ο Σεβασμιώτατος περαίνοντας την Ι. Ακολουθία ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» σε όλους τονίζοντας ότι πρέπει να φροντίζουμε πέρα από τις υλικές και τις πνευματικές ανάγκες μας χωρίς να χάνουμε την πίστη μας στον Θεό οποίος δεν εγκαταλείπει τον άνθρωπο αφού έγινε ο ίδιος άνθρωπος για την βοήθειά μας και την σωτηρία μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων