19/06/2019 19/06/2019 Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μαρία Παπακωνσταντίνου επισκέφθηκε τα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, προκειμένου να λάβει την ευχή και την ευλογία του για τις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές. Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο Σεβασμιώτατος και η κ....
19 Ιουνίου, 2019 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2019 - 15:01

Στον Μητρ.Κορίνθου η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μαρία Παπακωνσταντίνου

Διαδώστε:
Στον Μητρ.Κορίνθου η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μαρία Παπακωνσταντίνου

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μαρία Παπακωνσταντίνου επισκέφθηκε τα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, προκειμένου να λάβει την ευχή και την ευλογία του για τις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο Σεβασμιώτατος και η κ. Παπακωνσταντίνου, παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για θρησκευτικά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στην τρέχουσα επικαιρότητα.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά την κ. Παπακωνσταντίνου για την ευγενική επίσκεψή της και της ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην προσπάθειά της!  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων