12/11/2020 12/11/2020 Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την Παιδεία & τον Πολιτισμό, κ. Αθηνά Κόρκα στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση και συνεργασία με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο. Σε θερμό κλίμα ο Μητροπολίτης και η κ. Αντιπεριφερειάρχης συζήτησαν θέματα που απασχολούν τις συνεργασίες Ι....
12 Νοεμβρίου, 2020 - 14:40
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2020 - 14:47

Στον Μητροπολίτη Κορίνθου η Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Κόρκα

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Κορίνθου η Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Κόρκα

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την Παιδεία & τον Πολιτισμό, κ. Αθηνά Κόρκα στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση και συνεργασία με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο.

Σε θερμό κλίμα ο Μητροπολίτης και η κ. Αντιπεριφερειάρχης συζήτησαν θέματα που απασχολούν τις συνεργασίες Ι. Μητροπόλεως και Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς και άλλα θέματα, που άπτονται στην επικαιρότητα, στην σύγχρονη Ελληνική Κοινωνία, υπηρεσιακά και φυσικά φιλανθρωπικά.

Ο Σεβασμιώτατος παρέδωσε στην κ. Κόρκα συμβολικά αντίδωρα της επισκέψεώς της και την ευχαρίστησε ευχόμενος ο Θεός, δια πρεσβειών του Αγίου Αποστόλου Παύλου, προστάτου και εφόρου της πόλεως μας, να την στηρίζει και να την ενδυναμώνει στα καθήκοντα της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων