30/03/2023 30/03/2023 Η κ. Τζένη Σουκαρά, Δημοσιογράφος και υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκε χθες Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023, τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου και είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Μητροπολίτη κ. Διονύσιο, προκειμένου να λάβει την ευχή και την ευλογία του για τις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές της 21ης Μαϊου 2023. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα...
30 Μαρτίου, 2023 - 13:44

Στον Μητροπολίτη Κορίνθου η υποψήφια Βουλευτής Τζένη Σουκαρά

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Κορίνθου η υποψήφια Βουλευτής Τζένη Σουκαρά

Η κ. Τζένη Σουκαρά, Δημοσιογράφος και υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκε χθες Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023, τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου και είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Μητροπολίτη κ. Διονύσιο, προκειμένου να λάβει την ευχή και την ευλογία του για τις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές της 21ης Μαϊου 2023.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα της επικαιρότητας τοπικά και πανελλαδικά και κινήθηκε σε πολύ φιλικό τόνο γεγονός στο οποίο συνετέλεσε η από ετών φιλική σχέση, που συνδέει τον Ποιμενάρχη όχι μόνο με την κ. Σουκαρά αλλά και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της καθώς και το ότι η κ. Σουκαρά έχει φιλοξενήσει πολλές φορές στο παρελθόν τον Μητροπολίτη σε εκπομπές της, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές, από την ενθρόνιση του έως και πρόσφατα.

Ο Σεβασμιώτατος και η κ. Σουκαρά δεν παρέλειψαν να συζητήσουν και θέματα Εκκλησιαστικού, κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα που αφορούν στην Κορινθία.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά την κ. Σουκαρά για την ευγενική επίσκεψή της και της ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον αγώνα της!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων