16/03/2023 16/03/2023 Τον νέο Διοικητή της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου και Ανώτατο Διοικητή Φρουράς Κορίνθου, Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Οικονόμου, συνοδευόμενο από τον Υποδιοικητή της Σχολής Μηχανικού Συνταγματάρχη κ. Ευστάθιο Σπαρτιώτη, υποδέχτηκαν σήμερα Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος και ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεώς, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος, στην πρώτη εθιμοτυπική επίσκεψή του...
16 Μαρτίου, 2023 - 14:52

Στον Μητροπολίτη Κορίνθου ο νέος Διοικητής της Σχολής Μηχανικού

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Κορίνθου ο νέος Διοικητής της Σχολής Μηχανικού

Τον νέο Διοικητή της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου και Ανώτατο Διοικητή Φρουράς Κορίνθου, Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Οικονόμου, συνοδευόμενο από τον Υποδιοικητή της Σχολής Μηχανικού Συνταγματάρχη κ. Ευστάθιο Σπαρτιώτη, υποδέχτηκαν σήμερα Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος και ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεώς, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος, στην πρώτη εθιμοτυπική επίσκεψή του πριν την αυριανή ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ανταλλάχθηκαν απόψεις και σκέψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά ζητήματα, ως και για τις διαχρονικές αγαστές σχέσεις της Ι. Μητροπόλεως μας με την Σχολή Μηχανικού και γενικότερα με το Στράτευμα.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον κ. Ταξίαρχο για την ευγενική επίσκεψή του δίδοντας του συμβολικά και αναμνηστικά δώρα, ευχόμενος να επιτελεί τα καθήκοντά του στην Κορινθία με χρηστότητα και ζήλο προς δόξαν Θεού!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων