08/07/2021 08/07/2021 Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021, ο Πλωτάρχης, κ. Παναγιώτης Κοντός, Λιμενάρχης Λ/Χ Κορίνθου, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Koρίνθου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως, Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου. Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο Ποιμενάρχης και ο κ. Λιμενάρχης αντάλλαξαν...
08 Ιουλίου, 2021 - 14:44
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2021 - 16:23

Στον Μητροπολίτη Κορίνθου ο νέος Λιμενάρχης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Κορίνθου ο νέος Λιμενάρχης

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021, ο Πλωτάρχης, κ. Παναγιώτης Κοντός, Λιμενάρχης Λ/Χ Κορίνθου, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Koρίνθου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως, Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο Ποιμενάρχης και ο κ. Λιμενάρχης αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα αλλά και θέματα που άπτονται της Τοπικής κοινωνίας αλλά και της επικαιρότητας.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον κ. Λιμενάρχη για την ευγενική επίσκεψή του δίδοντας του αναμνηστικά δώρα και την εικόνα του Ιδρυτού της Εκκλησίας και Πολιούχου Κορίνθου Αποστόλου Παύλου, για να τον προστατεύει, να τον φωτίζει και να τον καθοδηγεί στην επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων του στην Κορινθία.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων