13/07/2021 14/07/2021 Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021, ο προσφάτως ανακτείσας την κοινοβουλευτική έδρα, βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ο Σεβασμιώτατος και ο κ. Κόλλιας σε πολύ «θερμό» κλίμα και παρουσία...
13 Ιουλίου, 2021 - 16:33
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2021 - 0:20

Στον Μητροπολίτη Κορίνθου ο βουλευτής Κ. Κόλλιας

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Κορίνθου ο βουλευτής Κ. Κόλλιας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021, ο προσφάτως ανακτείσας την κοινοβουλευτική έδρα, βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ο Σεβασμιώτατος και ο κ. Κόλλιας σε πολύ «θερμό» κλίμα και παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, συζήτησαν θέματα θρησκευτικά, κοινωνικά και αναφέρθηκαν στην τρέχουσα επικαιρότητα θίγοντας και το χρονίζον θέμα των παρανόμων «ιερέων» που παρασιτούν στα γεωγραφικά όρια της Ι. Μητροπόλεως καθώς και τις αυξημένες φιλανθρωπικές ανάγκες της Κορινθίας.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κόλλια για την ευγενική επίσκεψή του και του ευχήθηκε «καλή επάνοδο» στα δύσκολα και απαιτητικά κοινοβουλευτικά καθήκοντά του!

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων