12/05/2023 20/05/2023 Οι υποψήφιοι Βουλευτές του Κόμματος «ΝΙΚΗ», στον Νομό Κορινθίας, κ. Σοφία Νικολάου, Φυσικοθεραπεύτρια, κ. Γεώργιος Ρούντας, Δικηγόρος και κ. Κωνσταντίνος Μέξιας, Φαρμακοποιός, επισκέφθηκαν σήμερα Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023, τα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου και συναντήθηκαν με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κεγχρεών κ. Αγάπιο προκειμένου να λάβουν την ευχή και...
12 Μαΐου, 2023 - 14:37
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2023 - 21:43

Στον Μητροπολίτη Κορίνθου υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος «ΝΙΚΗ»

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Κορίνθου υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος «ΝΙΚΗ»

Οι υποψήφιοι Βουλευτές του Κόμματος «ΝΙΚΗ», στον Νομό Κορινθίας, κ. Σοφία Νικολάου, Φυσικοθεραπεύτρια, κ. Γεώργιος Ρούντας, Δικηγόρος και κ. Κωνσταντίνος Μέξιας, Φαρμακοποιός, επισκέφθηκαν σήμερα Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023, τα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου και συναντήθηκαν με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κεγχρεών κ. Αγάπιο προκειμένου να λάβουν την ευχή και την ευλογία τους και να συζητήσουν για τις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της τρέχουσας επικαιρότητας, τοπικού και πανεθνικού επιπέδου, αλλά και θέματα θρησκευτικού, κοινωνικού, φιλανθρωπικού και πολιτικού ενδιαφέροντος, που απασχολούν όλους.

Στο τέλος της συνάντησης ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά τους υποψηφίους για την ευγενική τους επίσκεψη, τους έδωσε τις καθιερωμένες ευλογίες- δώρα και τους ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην προσπάθειά τους!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων