23/05/2022 23/05/2022 Στην Μάνδρα Αττικής και στον Πανηγυρίζοντα Ι. Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης μετέβη την Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος προκειμένου να παραστεί στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό συμπροσευχόμενος και να ευχηθεί στον άγοντα τα ονομαστήριά του Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνο. Την επομένη ανήμερα της εορτής Σάββατο, 21 Μαΐου 2022,...
23 Μαΐου, 2022 - 13:23

Στον Μητροπολίτη Μεγάρων ευχήθηκε ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μεγάρων ευχήθηκε ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Στην Μάνδρα Αττικής και στον Πανηγυρίζοντα Ι. Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης μετέβη την Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος προκειμένου να παραστεί στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό συμπροσευχόμενος και να ευχηθεί στον άγοντα τα ονομαστήριά του Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνο.

Την επομένη ανήμερα της εορτής Σάββατο, 21 Μαΐου 2022, ο Σεβασμιώτατος, μετέβη και προσκύνησε εορτάζοντες Ι. Ναούς και εορτάζουσες Ι. Μονές συμπεριλαμβανομένης και της πανηγυρίζουσας ιστορικής Ιεράς Μονής Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γελληνίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων