12/06/2020 12/06/2020 Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Κορινθίων κ. Ευάγγελος Παπαϊωάννου, ο οποίος είναι ευεργέτης της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου, πραγματοποίησε σήμερα 12 Ιουνίου 2020 εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης και είχε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Διονύσιο ενώ παρόν ήταν και Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος. Ο κ....
12 Ιουνίου, 2020 - 18:29
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2020 - 18:15

Στον Σεβασμιώτατο ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Κορινθίων

Διαδώστε:
Στον Σεβασμιώτατο ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Κορινθίων

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Κορινθίων κ. Ευάγγελος Παπαϊωάννου, ο οποίος είναι ευεργέτης της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου, πραγματοποίησε σήμερα 12 Ιουνίου 2020 εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης και είχε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Διονύσιο ενώ παρόν ήταν και Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος.

Ο κ. Παπαϊωάννου έλαβε την ευχή του Σεβασμιωτάτου για την ανάληψη των νέων υποχρεώσεών του. Από τη μεριά του ο Σεβασμιώτατος τον ευχαρίστησε για την επίσκεψή του και ευχήθηκε ο Θεός δια πρεσβειών του Αγίου Αποστόλου Παύλου, προστάτου και εφόρου της Κορίνθου, να τον στηρίζει και να τον ενδυναμώνει στα νέα καθήκοντα του!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων