21/12/2021 21/12/2021 «Κουτιά αγάπης» που περιέχουν 836 kg νωπού κρέατος και 600 kg τροφίμων μακράς διάρκειας, για την άμεση κάλυψη των 1.200 τροφίμων του Ιδρύματος της Θεοπροσφοράς, στάλθηκαν από την κορινθιακή εταιρεία «Φάρμα Μητσόπουλος Α.Ε.», σήμερα το πρωί, Τρίτη 21 Δεκεμβρίου. Εν όψει της Εορτής των Χριστουγέννων η γνωστή κορινθιακή εταιρεία για πολλοστή φορά καθίσταται αρωγός στην...
21 Δεκεμβρίου, 2021 - 15:07
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2021 - 15:10

Συγκινητική προσφορά με “κουτιά αγάπης” στην “ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ”

Διαδώστε:
Συγκινητική προσφορά με “κουτιά αγάπης” στην “ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ”

«Κουτιά αγάπης» που περιέχουν 836 kg νωπού κρέατος και 600 kg τροφίμων μακράς διάρκειας, για την άμεση κάλυψη των 1.200 τροφίμων του Ιδρύματος της Θεοπροσφοράς, στάλθηκαν από την κορινθιακή εταιρεία «Φάρμα Μητσόπουλος Α.Ε.», σήμερα το πρωί, Τρίτη 21 Δεκεμβρίου.

Εν όψει της Εορτής των Χριστουγέννων η γνωστή κορινθιακή εταιρεία για πολλοστή φορά καθίσταται αρωγός στην σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια, που καταβάλλει η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου, αποστέλλοντας “κουτιά αγάπης” με νωπό κρέας και τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Ο υπεύθυνος της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ, παραλαμβάνοντας τη γενναιόδωρη αυτή προσφορά από τους διανομείς της Εταιρείας, μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του σεπτού Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονυσίου για «Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα» και ευχαρίστησε την εταιρεία για τη συνεχή και έμπρακτη στήριξη της στο έργο της Ι. Μητρόπολης.


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων