23/09/2021 23/09/2021 Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021, ο Αντιπεριφεριάρχης Π. Ε. Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την Παιδεία & τον Πολιτισμό, κ. Αθηνά Κόρκαο, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κ. Χάρης Βυτινιώτης, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κορινθίας κ. Νικόλαος Λούτας και η Προϊσταμένη του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Π. Ε. Κορινθίας κ....
23 Σεπτεμβρίου, 2021 - 15:41
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2021 - 15:12

Συνάντηση Μητροπολίτη Κορίνθου με μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Κορίνθου με μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021, ο Αντιπεριφεριάρχης Π. Ε. Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την Παιδεία & τον Πολιτισμό, κ. Αθηνά Κόρκαο, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κ. Χάρης Βυτινιώτης, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κορινθίας κ. Νικόλαος Λούτας και η Προϊσταμένη του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Π. Ε. Κορινθίας κ. Μυρτώ Σμυρλόγλου, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση και συνεργασία με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο.

Σε θερμό κλίμα ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος και οι κύριοι Αντιπεριφεριάρχες συζήτησαν θέματα που απασχολούν τις συνεργασίες Ιεράς Μητροπόλεως και Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Διονύσιος ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφεριάρχη και τους συνεργάτες του για αυτήν την επίσκεψη εργασίας ως και την εν γένει συνεργασία τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων