06/04/2023 06/04/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη, 6 Απριλίου 2023, ο Διευθυντής του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κορίνθου κ. Γεώργιος Δαφέρμος, στα Γραφεία της Ιερά Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Διονύσιο.   Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο Σεβασμιώτατος  και ο κ. Δαφέρμος συζήτησαν για την διαχρονική σχέση της Ιεράς Μητροπόλεως με το...
06 Απριλίου, 2023 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2023 - 17:38

Συνάντηση του Διευθυντή του Σωφρονιστικού Ιδρύματος Κορίνθου με τον Μητροπολίτη Διονύσιο

Διαδώστε:
Συνάντηση του Διευθυντή του Σωφρονιστικού Ιδρύματος Κορίνθου με τον Μητροπολίτη Διονύσιο

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη, 6 Απριλίου 2023, ο Διευθυντής του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κορίνθου κ. Γεώργιος Δαφέρμος, στα Γραφεία της Ιερά Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Διονύσιο 

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο Σεβασμιώτατος  και ο κ. Δαφέρμος συζήτησαν για την διαχρονική σχέση της Ιεράς Μητροπόλεως με το Σωφρονιστικό Ίδρυμα, την βοήθεια και την συμπαράσταση (πνευματική και υλική), που διαχρονικά παρέχεται από την Ιερά Μητρόπολη αλλά και αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα και την τρέχουσα επικαιρότητα. 

Ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τον κ. Δαφέρμο για την ευγενική επίσκεψή του προσφέροντάς του συμβολικά δώρα και ευχήθηκε όπως ο Κύριος τον φωτίζει και τον καθοδηγεί στην επιτέλεση και των καθηκόντων του ευχόμενος «Καλή Ανάσταση»!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων