07/03/2023 07/03/2023 Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής με τον τίτλο: «Ἐν ἑσπέρᾳ καί πρωΐ…» διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 και ώρα 19:00 στην «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ» στην Κόρινθο. Θα ψάλλει η Χορωδία «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΨΑΛΤΙΚΗΣ» που διευθύνει ο κ. Αθανάσιος Παϊβανάς. Η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου απευθύνει κάλεσμα στους πιστούς να παρακολουθήσουν την Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής, που...
07 Μαρτίου, 2023 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2023 - 17:16

Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής με την χορωδία «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΨΑΛΤΙΚΗΣ» στην Κόρινθο

Διαδώστε:
Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής με την χορωδία «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΨΑΛΤΙΚΗΣ» στην Κόρινθο

Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής με τον τίτλο: «Ἐν ἑσπέρᾳ καί πρωΐ…» διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 και ώρα 19:00 στην «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ» στην Κόρινθο.

Θα ψάλλει η Χορωδία «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΨΑΛΤΙΚΗΣ» που διευθύνει ο κ. Αθανάσιος Παϊβανάς.

Η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου απευθύνει κάλεσμα στους πιστούς να παρακολουθήσουν την Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής, που θα αποδώσει Εκκλησιαστικούς ύμνους εν μέσω της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, ώστε να αναρριπίσουν και με αυτό τον τρόπο την φλόγα της Πίστεως προς ενδυνάμωση του Πνευματικού τους αγώνα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων