05/04/2023 05/04/2023 Σύσκεψη με εκπροσώπους όλων των αρμοδίων Φορέων της πόλεως Κορίνθου (Πολιτικών, Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Φιλαρμονικής, κ.ά.) πραγματοποιήθηκε σήμερα στην «Κροκίδειο» Αίθουσα της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου, υπό τον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο. Συμμετείχαν Ιερείς των Ιερών Ναών Αποστόλου Παύλου, Αγίου Νικολάου, Αγίας Άννης, Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Αγίας Φωτεινής και Ζωοδόχου Πηγής, για την αρτιότερη διοργάνωση της συγκέντρωσης...
05 Απριλίου, 2023 - 14:25
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2023 - 14:32

Σύσκεψη φορέων για την συγκέντρωση των Επιταφίων στα Περιβολάκια την Μεγάλη Παρασκευή

Διαδώστε:
Σύσκεψη φορέων για την συγκέντρωση των Επιταφίων στα Περιβολάκια την Μεγάλη Παρασκευή

Σύσκεψη με εκπροσώπους όλων των αρμοδίων Φορέων της πόλεως Κορίνθου (Πολιτικών, Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Φιλαρμονικής, κ.ά.) πραγματοποιήθηκε σήμερα στην «Κροκίδειο» Αίθουσα της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου, υπό τον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο.

Συμμετείχαν Ιερείς των Ιερών Ναών Αποστόλου Παύλου, Αγίου Νικολάου, Αγίας Άννης, Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Αγίας Φωτεινής και Ζωοδόχου Πηγής, για την αρτιότερη διοργάνωση της συγκέντρωσης των Επιταφίων στα «Περιβολάκια» Κορίνθου την Μεγάλη Παρασκευή το βράδυ.

Κατά την διάρκεια της συσκέψεως συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους θα πραγματοποιηθεί ασφαλέστερα και ευλαβικότερα η λιτανευτική πομπή από τους Ιερούς Ναούς προς τα «Περιβολάκια», Πλατεία Παναγή Τσαλδάρη, και η συγκέντρωση του φιλόχριστου Λαού, όπου θα τελεσθεί Δέηση υπέρ ειρήνης και καταστάσεως σύμπαντος του κόσμου και ευσταθείας των Αγίων του Θεού Εκκλησιών και θα ακολουθήσει η καθιερωμένη προς τούτο ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Διονυσίου.

Ο Ποιμενάρχης ευχαρίστησε τους παρισταμένους εκπροσώπους των ως άνω Φορέων της πόλεώς μας για την διάθεση και την συνεργασία τους απευθύνοντας τους και τις εόρτιες ευχές του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων