28/12/2022 28/12/2022 Σύσκεψη για τα Άγια Θεοφάνεια με εκπροσώπους όλων των αρμοδίων Φορέων της Κορίνθου (Πολιτικών, Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Φιλαρμονικής, Διώρυγος Α.Ε. κ.ά.), πραγματοποιήθηκε σήμερα στην «Κροκίδειο» Αίθουσα της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου υπό τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Διονύσιο. Παρευρέθηκαν ο Πρωτοσύγκελλος, Βοηθός Επίσκοπος αγίου Κεγχρεών κ. Αγάπιος και οι Ιερείς του Καθεδρικού Ιερού Ναού του Αποστόλου Παύλου και...
28 Δεκεμβρίου, 2022 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2022 - 16:33

Σύσκεψη φορέων για τον εορτασμό των Θεοφανείων στην Κροκίδειο Αίθουσα παρουσία του Μητροπολίτη Κορίνθου

Διαδώστε:
Σύσκεψη φορέων για τον εορτασμό των Θεοφανείων στην Κροκίδειο Αίθουσα παρουσία του Μητροπολίτη Κορίνθου

Σύσκεψη για τα Άγια Θεοφάνεια με εκπροσώπους όλων των αρμοδίων Φορέων της Κορίνθου (Πολιτικών, Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Φιλαρμονικής, Διώρυγος Α.Ε. κ.ά.), πραγματοποιήθηκε σήμερα στην «Κροκίδειο» Αίθουσα της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου υπό τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Διονύσιο.

Παρευρέθηκαν ο Πρωτοσύγκελλος, Βοηθός Επίσκοπος αγίου Κεγχρεών κ. Αγάπιος και οι Ιερείς του Καθεδρικού Ιερού Ναού του Αποστόλου Παύλου και του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου.

Κατά την διάρκεια της συσκέψεως συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους θα πραγματοποιηθεί ασφαλέστερα και αρτιότερα ο πανηγυρικός Εορτασμός των Αγίων Θεοφανείων με την λιτανευτική πομπή από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Απ. Παύλου προς τον «Φλοίσβο», το κεντρικό Λιμάνι της Κορίνθου, για την Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού με πλοίο που παραχωρεί για τον σκοπό αυτό η «ΔΙΩΡΥΓΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ» στα νερά του Κορινθιακού κόλπου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ως άνω Φορέων της πόλης για την διάθεση και την συνεργασία τους απευθύνοντας τους εόρτιες ευχές.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων