23/05/2024 23/05/2024 Η πρώτη σύσκεψη μεταξύ ενδοεκκλησιαστικών φορέων και προσώπων για τα «ΙΗ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2024» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, στην Κροκίδειο Αίθουσα στην Κόρινθο. Κατά την διάρκεια της συσκέψεως, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία και καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονυσίου, παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ....
23 Μαΐου, 2024 - 18:18
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2024 - 18:34

Σύσκεψη για τα επερχόμενα «ΙΗ’ Παύλεια 2024» στην Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου

Διαδώστε:
Σύσκεψη για τα επερχόμενα «ΙΗ’ Παύλεια 2024» στην Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου

Η πρώτη σύσκεψη μεταξύ ενδοεκκλησιαστικών φορέων και προσώπων για τα «ΙΗ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2024» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, στην Κροκίδειο Αίθουσα στην Κόρινθο.

Κατά την διάρκεια της συσκέψεως, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία και καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονυσίου, παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, του Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως μας Πανοσ. Αρχιμανδρίτη π. Ανθίμου Παπαλεξόπουλου, των Ιερέων του Καθεδρικού Ι. Ναού Απ. Παύλου Κορίνθου, των Ιερέων της Αρχαίας Κορίνθου, του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κορινθίας «ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΥΜΝΟΓΡΑΦΟΣ» κ. Ιωάννου Λιούντρη και των Εκκλησιαστικών υπαλλήλων, συζητήθηκαν οι τρόποι, με τους οποίους θα πραγματοποιηθούν καλύτερα οι προγραμματιζόμενες Ιερατικές, Ιεροσυνοδικές Λειτουργικές, Εορταστικές και Επιστημονικές Εκδηλώσεις προς τιμήν του Πολιούχου και Αποστόλου των Εθνών Παύλου και ετέθησαν τα θέματα και οι προτεραιότητες που θα αναλυθούν στην επερχόμενη ευρύτερη σύσκεψη με τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς του Νομού.

Ο Σεβασμιώτατος, πέραν των τεχνικών ζητημάτων που αναλύθηκαν, επεσήμανε την αναγκαιότητα, που, ως Κορίνθιοι, οφείλουμε να μας χαρακτηρίζει, να τιμήσουμε κι εφέτος όπως αρμόζει τον Προστάτη, Έφορο και Ιδρυτή της Τοπικής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων